Van 17 t/m 19 november is het de Week van de Werkstress. Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben. Maar de mensen die er mee te maken kregen, hebben één ding gemeen: als ze zich in een vroeg stadium bewust waren van de signalen en symptomen dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen.

De Week van de Werkstress biedt de gelegenheid om stil te staan bij verminderen van de werkstress en het verhogen van het werkplezier. Het biedt een uitgelezen kans om dat gesprek op gang te brengen en te houden.

Next Talent is gespecialiseerd in het verminderen van de werkstress en het verhogen van het werkplezier. In de week van de werkstress kunt u gratis de Next Talent bevlogenheids scan doen. Next Talent is gespecialiseerd in het verminderen van de werkstress en het verhogen van het werkplezier. Ontdek hoe bevlogen u bent tijdens uw werk en hoe u scoort ten opzichte van de rest van Nederland. Doe direct de Next Talent Bevlogenheidsscan en ontvang een persoonlijk rapport.

De wetenschappelijk onderbouwde scan vindt u op http://prestatieconsultancy.nl/assessment/assessment-bevlogenheid-scan/