Training: Van talent naar performance

Van-talent-naar-performance

Doelgroep: professionals en ambitieuze young professionals

Mensen die hun talenten effectief inzetten zijn succesvoller, energieker en gezonder. In deze training ontdek je je talenten en leer je hoe je een werksituatie kunt creëren waarin jouw talenten het beste tot zijn recht komen. Je gaat concreet aan de slag met technieken om je talenten te ontwikkelen en effectief in te zetten. Vervolgens leer je prestatievaardigheden waarmee je het maximale uit je talenten haalt en waardoor bevlogenheid en flow ontstaat. Zo heb je meer energie en succes in zowel je werk- als privésituatie.

Meer informatie

Training: Van talent naar droombaan

Van-talent-naar-droombaan

Doelgroep: werkzoekenden en/of carriereswitch

In de praktijk is er altijd een baan te vinden die past bij jouw unieke talenten en persoonlijkheidsprofiel. Het vergt echter wel wat tijd en energie om erachter te komen hoe dat precies zit. En juist daar wringt de schoen! Voor velen is het lastig een baan te vinden die bij ze past waardoor zij in een baan vaak stress en onvrede ervaren. Mensen die hun talenten kennen en goed kunnen omschrijven maken meer kans op een baan die bij ze past. In deze training ontdek je je talenten, ga je concreet aan de slag met technieken om de juiste baan te vinden of te creëren, ben je beter in staat je talenten/sterke punten te verwoorden en leer je succesvolle sollicitatietechnieken.

Meer informatie

Training: Van high potential naar (sports) flow!

header-werk

Doelgroep: ambitieuze jongeren in leren en sport

Je bent zowel talentvol als ambitieus in je sport en in je schoolprestaties/studie. Als high potential wil je daarom graag het maximale uit jezelf halen en zeker weten dat je mentaal niet iets laten liggen. Om een high performer te worden wil je daarom alles leren over de optimale performance ‘flow’ en cruciale prestatievaardigheden ontwikkelen die leiden tot flow. De bezieling die je hebt in je sport wil je bovendien ook voelen in je studie en/of carrière en daarom wil je ook op zoek naar jouw talenten. In deze training ontdek je jouw talenten, krijg je zelfinzicht en ontwikkel je prestatievaardigheden die jou leiden naar flow met als gevolg een energiek, gezond en succesvol leven in zowel je sport, je school/studie als toekomstige carrière.

Meer informatie